Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Για τον Ντίνο Ιορδάνου: «Το να φεύγει τόσο πρώρα χωρίς κανένα ιατρικό προηγούμενο κάποιος άνθρωπος, ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζει, είναι κάτι λυπητερό. Για την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ είναι κάτι απρόοπτο. Έδειχνε ενθουσιασμένος και προσηλωμένος στο στόχο του γηπέδου και έφυγε τόσο πρόωρα. Θέλω να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά και στη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Είμαι σίγουρος ότι το όραμα του θα υλοποιηθεί από όλους τους υπόλοιπους. Είναι κρίμα τέτοιοι άνθρωποι να χάνονται τόσο πρόωρα».
«Πολύ απλός άνθρωπος. Βοηθούσε κόσμο. Αληθινός τζέντλεμαν της ζωής. Φιλάνθρωπος. Αγαπούσε τον τόπο του και το μεγάλο του όραμα ήταν να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα», πρόσθεσε.
Κάτι νεότερο για τα γήπεδα: «Θα συζητηθεί σήμερα του Παφιακού. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ. Μίλησα με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ προχθές τηλεφωνικά, θα έχουμε μια νέα επαφή την ερχόμενη βδομάδα. Αυτό που προέχει στο ΑΠΟΕΛ είναι να γίνει η κηδεία του κυρίου Ιορδάνου».
Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Υπάρχουν κάποιες διαδικασίες, κάποιες υποχρεώσεις που ανέλαβε η Πάφος έναντι του ΚΟΑ. Περιμένουμε οι άνθρωποι να ανταποκριθούν σε κάποια θέματα και είμαστε και εμείς έτοιμοι να λάβουμε τις αποφάσεις μας, οι οποίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Θέλουμε η Πάφος να έχει την έδρα της τη νέα σεζόν χωρίς να υπάρχει θέμα. Θα βρούμε τη λύση».
Για το γήπεδο της Ομόνοιας: «Είχαμε δυο φορές συναντήσεις με τους ανθρώπους της Ομόνοιας, τους εξηγήσαμε τις διαδικασίες και περιμένουμε την επίσκεψη της Ομόνοιας για να μας ενημερώσουν που βρίσκονται οι ενέργειες τους».
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 14:23
Σημαντική στιγμή για το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ καθώς κατάφερε να πάρει άδεια και να μπει για πρώτη φορά σε παιχνίδι e sports και πιο συγκεκριμένα στο uflgame.
30/05 @ 12:33
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, με αφορμή την προδιαγραφόμενη συμφωνία τους με το σωματείο ΕΝ Ύψωνα, για να χρησιμοποιεί ως έδρα το Τσίρειο για τη νέα σεζόν (2025-2026) στην Α' κατηγορία.
29/05 @ 15:38
Μετά τις σκέψεις του Γιώργου Κούμα για αποχώρηση από την ΚΟΠ, τότε θα πρέπει εντός ενός μηνός να γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση και τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της να υποβληθούν οι υποψηφιότητες.
28/05 @ 21:56
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.
28/05 @ 20:57
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
28/05 @ 20:48
Εδώ και αρκετές μέρες η ιστοσελίδα μας, έδωσε πληροφορίες για πιθανή παραίτηση του Γιώργου Κούμα.
BEST OF THEMASPORTS